Jordgubbar

Läste detta på facebook:

Jordgubbar i sig innehåller inte mycket kalorier, endast runt 2 kalorier per jordgubbe. Vad som ökar kaloriintaget är ofta de tillbehör du har till, exempelvis glass, grädde eller på jordgubbstårtan. Ett mer kalorisnålt och mycket gott alternativ är att välja Kesella Vanilj till jordgubbarna. Kesella Vanilj innehåller rikligt med protein och 160 kalorier per 100 g. Ett annat alternativ är att servera jordgubbarna med vaniljyoghurt som innehåller cirka 65 kalorier per 100 g.

Själv älskar jag ju att äta jordgubbar, grädde och glass! Men kesella vanilj kanske man skulle testa...! Hur äter ni era jordgubbar? Bilden nedan tog jag i helgen då vi åt Svenska jordgubbar!


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Anonym

kesella vanilj är super god*

2012-06-19 @ 21:39:26
URL: http://emmywilkins.blogspot.se/
☠ Postat av: Mad

Se där jag. detta åt jag igår, jordgubbar med kesellavanilj. Supergott. Tidigare år har jag ätit vaniljkvarg av Lidl:s egna märke Linessa. men den har försvunnit sedan förra året, slutat tillverkas tro? Kesella vanilj har 7% fett, Linessa per 100g:
*Protein 6.5g *Kolhydrater 14.0g *Fett 0.2g *84 kcal
Så om du hittar den i någon affär, säg till!

2012-06-24 @ 11:35:35
URL: http://madilyn.wordpress.com
☠ Postat av: ROCK YOUR HAIR MF! - en alternativ hårblogg

jag måste bara säga att jag älskar din blogg! den är jättebra! :)

jag äter jordgubbar utan nånting helst!

kram

2012-07-09 @ 15:16:26
URL: http://www.rockyourhair.blogg.se
☠ Postat av: Maritha

Jag äter helst jordgubbarna som de är, utan tillbehör. Då kommer deras underbara smak fram riktigt ordentligt :)

2012-07-31 @ 12:32:18
URL: http://maritha.blogg.se

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0