Variera din shake

Jag tog en vaniljshake från Slanka till frukost idag. Har aldrig druckit den förut men blev positivt överraskad av smaken. Har fått höra att den inte skulle vara god men jag tycker nog att den har varit godast av de shakes jag testat från Slanka än så länge. Haha! Surfade runt lite på olika slankasidor och såg att man kan variera sin vaniljshake om man vill få lite andra smaker. Här kommer lite tips:

Kall vanilj
Blanda med lite is och kallt vatten.

Varm vanilj
Tillaga Slanka med varmt vatten. Eller micra, dock ej över 60°.

Ananas-vanilj
Mixa Slanka med frysta ananasbitar och 2,5-3 dl vatten. Ät med lång sked eller tjockt sugrör.

Vanilj-Choklad
Blanda 1 tsk rent kakaopulver med en påse vanilj. Tillsätt vatten. Drick varm eller kall.

Orientalisk vanilj
Tillaga Slanka vanilj med vatten som vanligt och krydda sedan med kanel. En annan dag väljer du kardemumma eller lite ingefära. Variera – pröva den varm eller kall, det ger helt olika smak.

Toffée vanilj
Byt ut vattnet mot färdigt kaffe. Eller shaka vaniljen med frystorkat kaffe. Drick kall eller varm.

Lyxig drink
Mixa Slanka med frukt och bär som du gillar. Tillsätt vatten och is.




---- Kommentarer ----
☠ Postat av: anna

sv, den ena är medicin och de andra två är burn :)



blir du mätt på bara shakes/bars?

2012-03-08 @ 11:03:48
URL: http://villblismal.blogg.se/
☠ Postat av: Jenilita

wow det där lät ju gott iallafall några av dom :)

2012-03-09 @ 00:26:33
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
☠ Postat av: Anso

Kan rekommendera att blanda cappuccino med vanlij, hälften hälften och även i med lite is. Supergott! :D

2012-03-11 @ 00:39:49
URL: http://ansoeklund.blogg.se/

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0