Svar på tal

Fick en anonym kommentar nyss... Tråkigt, det går liksom inte att svara er då. Har ingen lust att skapa nya inlägg varje gång jag vill svara er... Märkligt också att alla "negativa"/Ifrågasättande kommentarer alltid är anonyma... (Fast helt anonyma är ni ju inte, man ser er IP-adress..)

Här är anonyma kommentaren:
"Om du ställer in kroppen på svält så kommer din ämnesomsättning i kroppen också att minska. Vad händer sen när du har nått din vikt och börjar käka "normalt", jo du går upp i vikt för att din kropp klarar inte av att förbränna med den dåliga ämnesomsättningen som finns. Går inte riktigt att "tro" på det."

Mitt svar:
Hmm.. Hur förklarar du då att jag har lyckats hålla vikten jag gick ned med Naturdiet ett år nu då? Det blir inte helt lätt med din inställning, eller hur? ;) Äter man nyttigt efter en kickstart med naturdiet går man inte alls upp i vikt. (Visserligen har jag varit dålig på att äta nyttigt jämt, men jag har iallafall bättrat mig.. Och det har bevisligen funkat!)

---- Kommentarer ----
☠ Postat av: emma

Klockrent ;)

2011-01-07 @ 18:48:38
URL: http://nykropp.webblogg.se/
☠ Postat av: Pia

Men vad tråkigt att inte folk kan stå för vad de säger.Alla vet att Naturdiet lr shake kurer är inte bra i långa loppet lr om man tränar mkt men det antar jag att du inte gör mer än äter dina två veckor och tar enbart promenader för hårdare träning orkar man inte med lr det gör inte jag i vart fall då jag kör på soppor.Tråkigt att folk skall lägga sig i.

Kul att det fungerat för dig.Vissa verkar ju tro att man kan äta shaker och sedan gå tillbaka till sitt gamla leverne men riktigt så är det ej.Skaka av dig bara sådana dumm dristiga komentarer för vågar man inte stå för vad man säger så kan de lika väl hålla tyst.Nu skålar vi med en Naturdiet shake.. ;)

2011-01-07 @ 19:02:47
URL: http://sugarwitch.blogg.se/
☠ Postat av: Pia

Oftast är det de som inte 'rså näja medsig själva som måste klanka ner på andra... ;)

2011-01-07 @ 19:07:58
URL: http://sugarwitch.blogg.se/
☠ Postat av: Mot mitt smala jag

Avundsjuka? Tycker du är super duktig!!!Nya undersökningar har visat att ämnesomsättningen går ned något under själva bantningskuren, men justerar sig snabbt till det som är riktigt för den nya vikten, så det så!You go girl!

2011-01-07 @ 20:49:02
URL: http://motmittsmalajag.blogg.se/
☠ Postat av: Åsa-Maria

Hej och tack för att du kikade in på min blogg!=) Alltid kul med nytt besök. Bry dig inte om folk som bara klagar, man gör som man vill, det som passar dig mår du bra av!=) Heja Elin!;))Åsa-Maria

2011-01-07 @ 21:03:51
URL: http://www.mittlchf.bloggplatsen.se
☠ Postat av: Elin

Ni som inte tror att VLCD (Very-low-calorie diet) fungerar, kan ju till exempel kolla hur denna tjejs kropp ändrats. Visst har hon inte gått ned? Nä... inte alls. https://www.flashback.org/sp28097395

2011-01-09 @ 23:50:50
☠ Postat av: Stina

Du hae varit grymt duktig!!!!Tyvärr är det sant att man går upp efrer en sån här kur. Men der handlar ju inte om 10 kg, utan max 2. Det är vattnet i kroppen som kommer tillbaka. Inget att vara orolig över, det är en del av de här dietern.Fortsätt inspirera!!!Stina

2011-09-26 @ 00:30:30

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0