Inte så tokigt!

Det blev potatis & purjolökssoppa från modifast till middag idag. Riktigt gott!
Rekommenderas till er som kör VLCD. Eller ja, till er andra också om ni vill ha en god mättande krämig soppa som man inte behöver laga själv. :)


210 kcal


Mums!


Glass i stora lass?

Jag äter otroligt mycket glass på sommaren och har aldrig tänkt på hur mycket kcal varje glass innehåller.... Förrän nu! Testade den nya daimstruten med smak av päron för några veckor sen. Den innehåller 350 kcal! Inte klokt! Det gäller att göra smarta val... En Piggelin innehåller bara 55 kcal. Äter man bara glass då och då behöver man ju inte bry sig... Men äter man glass varje dag kanske man ska tänka på vad man stoppar i sig..

Här är en lista på hur många kcal några glassar innehåller:


Tip Top - 370 kcal
Daimstrut - 340 kcal
Cornetto Hasselnöt - 320 kcal
Magnum mandel - 280 kcal
Magnum Classic - 260 kcal
Nogger - 200 kcal
88:an - 190 kcal
Sandwich - 180 kcal
Calippo cola - 95 kcal
Twister - 70 kcal
Solero Fruit Ice Orange - 65 kcal
Piggelin - 55 kcal

 vs


Modifast och Allévo

Behövde fylla på VLCD-förråden här hemma och bestämde mig för att testa modifast som finns på apoteket. Har kört med dem hemma hos mamma och pappa några gånger. Chokladsmaken är mums! Jag tycker att den mättar mycket bättre än naturdiet då den inte är så söt i smaken. Man ska dricka 4 st om dagen. Mycket godare än äckel-naturdiet. ;P

Var inne i 3 st olika apotek idag och handlade! Allt jag köpte var det rabatt på. Hehe, de passar på att göra reklam för att de vet att folk vill komma i form snabbt inför sommaren..... Det var väldigt utrensat på hyllorna och det här var vad jag fick med mig hem:


3 st kartonger för 374:- (kostar eg 435:-)


Chokladpudding (som var jätteäcklig) 116:- (kostar eg 145)


3 st för 49:- (kostar eg ca 20:-/st)


Bikini!

Idag har jag köpt en söt bikini på Gina Tricot. Storlek medium blev det. Sitter kanonbra!


RSS 2.0