Inne på dag 3

Igår fick jag i mig 750 kcal. Hade tänkt ta ytterligare en shake på kvällen men jag missade det. Drack inget vatten alls heller under hela dagen vilket är mycket dåligt av mig. Skärpning.

Vägde mig imorse och vågen visade 59,5 kg. Eftersom mina föräldrars våg visar annorlunda vet jag inte vilket som stämmer. Jag antar att deras våg hade visat ca 63 kg eftersom den visar några kilon mer.


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Emilia

Det är väldigt inspirerande och kul att läsa din blogg! Toppen med alla tips om produkter. Jag har hållt på med dietande till och från och har hittils mist 3 kg. Nu är jag inne på dag 3, började på 70,5 kg förra dietperioden till 168 cm. Idag väger jag 67,6. Vill ner ner ner! Hur håller man motivationen uppe och inte tar en macka (och sen blir det fler fler fler)...det är min last. Lättast att bara hålla sig till dieten antar jag. Läser din blogg varje dag!

2012-02-01 @ 09:06:26
☠ Postat av: Elin svarar Emilia

Tack snälla för de orden! :DJa när man kör med dieten är det bäst att inte fuska alls.. Börjar man väl fuska är det kört.. Så är det för mig iallafall... Har börjat en diet många gånger men fått avbryta för att jag hela tiden fuskat och tycker då att det inte är någon idé att fortsätta...

2012-02-01 @ 09:30:45
URL: http://hejaelin.webblogg.se/

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0