Inne på dag 4

Igår fick jag i mig 880 kcal och 2 liter vatten. Hade ingen huvudvärk alls under hela dagen och lyckades storstäda lägenheten utan att bli trött/hungrig.

Vågen visade 58,5 kg men eftersom mina föräldrars våg visar så pass många fler kilon vet jag inte hur tillförlitligt det är. Jag tror vi kan slänga på 3 kilon på de där siffrorna.

Jag mår hur bra som helst och har förmodligen hamnat i ketos nu.Ha en bra dag! Nu ska jag på föreläsning!


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: elin

hej! har läst din blogg och blir så peppad. :)(det är nattglans från kattforumet)

har köpt 8pack chokladshakes (dom man gör själv) modifast nu, och tänker sätta igång nu! har aldrig vägt så mycket som jag gör nu (70 kilo) och känner bara FYFAN. dessutom ska jag och sambon till thailand på söndag nästa vecka... så en rivstart behövs! hinner jag tappa några kilon kommer det iallafall KÄNNAS bättre, även om så mycket inte syns....tänkte fråga, tycker du modifast potatis & purjolökssoppa är god? tror jag kommer sakna något lite Matigare om du förstår.Har aldrig använt sånna här produkter innan... Men visst måste det väl vara okej att äta nån frukt om man blir hungrig mellan målen..?Peppar för oss båda nu!

2012-02-02 @ 13:33:58
☠ Postat av: Elin svarar Elin

Hej Nattglans!

Vad roligt att man kan inspirera!

Jaa, potatis-och purjolökssoppan från Modifast är god. Var bara noga med att vispa ordentligt för det blir annars lätt klumpigt. Det funkar superbra att köra med den soppan om man vill ha nåt lite matigare. Den smakar supergott!Jag tror det kan vara okej att äta frukt.. Men jag hade nog undvikit det.. Det är mycket socker i frukt och det kan göra att man har svårt att hålla sig till dieten och tappar sugen! Men det är bara min erfarenhet.Lycka till! och vad avis jag blir på dig som ska till Thailand!! Ha det underbart där. /Elin

2012-02-02 @ 13:47:26
URL: http://hejaelin.webblogg.se/
☠ Postat av: elin (nattglans)

Åh vad bra att den är god! Jag har beställt massa olika nu från Modifast hemsida... ska bli så roligt att testa! :)Ja det har du rätt i... är väl lika bra att skippa det då! :) Har du något bra tips vad man ska göra när hungerskänslorna sätter in? Modifast ska man ju bara ta 4 påsar av per dag... Kör du strikt på det trots hunger, eller tar du en extra påse då, en bar eller något?Tack! Det ska bli riktigt härligt! :)Gillar din blogg massor, blir riktigt inspirerad av dig som gått ner så mycket! :)

2012-02-02 @ 15:09:51
☠ Postat av: Elin svarar Elin igen :)

.. Tänk bara på att det kan bli en chock för kroppen att få mat sen i Thailand... Det är inte jättebra att köra precis innan en resa... Kroppen skulle nog egentligen behöva få nån/några veckor efter en diet för att vänja sig vid riktig mat ett tag innan man åker..Jag blandar ju shakes, soppor och bars från olika märken.. Jag ser bara till att kalorierna hamnar på 800-900 kcal per dag. Men blir jag extra sugen tar jag bara lite mer vatten.. Det funkar faktiskt :)

2012-02-02 @ 15:16:27
URL: http://hejaelin.webblogg.se/
☠ Postat av: elin (nattglans)

Ååh... det tänkte jag inte på! Då kanske jag ska köra en rivstart light då, haha... Typ äta en stadig (nyttig) frukost och sen något litet mål mat någon gång under dagen? Tror du det skulle fungera? Eller är det bättre att ta en shake till frukost och sen något mål mat under dagen + nåt litet till kvällen? Eller räcker det med att äta 1 gång per dag bara? Så magen ändå är van med mat tänker jag... Sorry för många frågor, är ju helt grön på det här. :)Okej det låter ju toppen! :)

2012-02-02 @ 15:50:23
☠ Postat av: Elin svarar Elin

Jag tror det räcker om du äter en "vanlig måltid" en gång om dagen bara och kör resten shakes. Typ en shake till frukost och en till lunch och sen en riktig middag.Det är nog vettigt att äta något mål mat iallafall.. För magens skull sen i Thailand! :P

2012-02-02 @ 16:15:02
URL: http://hejaelin.webblogg.se/
☠ Postat av: elin (nattglans)

Tack för ditt svar! :)

2012-02-02 @ 19:10:15

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0