Smakprov

Idag kom min chokladbar från Allévo som jag tidigare tipsade om i bloggen att man kunde få helt gratis om man gillade deras sida på facebook. Tyvärr har de stängt av funktionen nu så har du inte hunnit fylla i dina adressuppgifter tidigare får du ingen måltidsbar. Jag låter er veta när nästa tillfälle ges för ett gratis smakprov!Jag fick också information om att de kommer lansera en ny app som kommer bli ett stöd i din viktresa. Den innehåller funktioner som vikt-och kaloribehovsberäkning, registrering av matintag och motion samt såklart information om Allévos produkter. När denna släpps vet jag inte ännu.


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Sara

ÅÅ vill bara att första veckan ska försvinna så det blir super enkelt det här :D haha! det går bra idag också, men är super rädd att det ska bli skitjobbigt och man bara ger upp!

2012-02-13 @ 17:14:24
URL: http://sjuttiotillsextio.blogg.se/
☠ Postat av: ZtorZillen

Hur smakade den då?

2012-02-13 @ 17:59:31
URL: http://ztorzillen.blogg.se/
☠ Postat av: Amles

Spennende! Tycker om apps! :))

Enig med allevo hallon och banan, smakade ingenting alls..

2012-02-13 @ 18:45:32
URL: http://amleshelseblogg.blogspot.com
☠ Postat av: Johanna

Hej. En liten fråga bara. Har du märkt om du går ner mer i vikt om du håller dig till en sorts, typ bara Allévo. Har det varit skillnad då du använt barer/färdiga shaker i din kost VC bara pulver shaker. Jag började i helgen (igen) med cambridge, men jag dricker också naturdiets färdiga shaker och just nu en bar från Allévo med blåbär. Hörde att om man blandar så blir det sämre resultat? Håller mig mätt längre om jag gör så här.

Har 7-10kg kvar att gå ner och NU JÄKLAR ska det bort!!! Har då gått ner 25-28kg.

Lycka till!!!

2012-02-14 @ 13:50:41
☠ Postat av: Elin svarar

Hej Johanna!

Den här kickstarten har jag ju blandat lite hejvilt mellan de olika märkena och jag tycker allt att det har funkat bra! Första veckan gick jag ned 3 kg och andra veckan bara 1 kg... Det beror nog på att jag inte har så mycket att ta av... Det går ju snabbare ju tjockare man är....Jag tycker nog att man kan blanda olika sorter.. Men det är väl en smaksak!WOW! Vad duktig du är och lycka till med de sista få kilona nu!

2012-02-14 @ 13:57:22
URL: http://hejaelin.webblogg.se/

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0