Exotic

Det blev en påse till middag. Exotic med smak av persika och banan. Jag blandade med 3 dl vatten så jag fick den ganska tunn. Det smakade okej.. Men inte mer än så.110 kcal


Gratis smakprov!

Det finns fortfarande chans till ett gratis smakprov av en mjölkchokladkaka från Allévo.
Gilla Allévo på facebook , klicka på fliken "välkommen" och där kan du fylla i din adress. Jag tror att den HÄR länken ska skicka dig dit.


Handlat mjölk

Idag har jag köpt hem ett paket lättmjölk så jag kan blanda till shakesen med chokladpulver från Allévo! Den ska nämligen blandas med just lättmjölk.
Inte vatten som man brukar ha! :)

Denna och chokladsmaken från Modifast
är mina favoritdrycker av de man blandar själv.


220 kcal per måltid och då är mjölken inräknad!
:)

---

Denna har jag tyvärr inte hemma just nu:

GOD! (220 kcal per portion)


Inne på dag 2

Igår fick jag i mig totalt ca 850 kcal och drack 1½ liter vatten.

Åt ytterligare en bar på kvällen. Blev så sugen. :P


Toffee. 210 kcal.
Ganska god. Har ätit godare bars.

---

Nu är jag i skolan och har precis druckit en färdigblandad chokladdryck från allevo.
Jättegod. Smakade precis som naturdiets motsvarighet.God och mättande!
200 kcal.


Noka grönsaksgryta

Dagens middag. Testade den här som jag fick hemskickad gratis från NOKA. Till en början var den god men sen blev det bara för mycket.. Jag åt upp alltihop men mår lite illa nu... Det var konstig konsistens som gjorde att man tröttnade.
Som köttfärs och potatismos typ..
Smakade inte grönsaksgryta iallafall..
202 kcal/måltid


Bra mättnadskänsla

Blandade en shake Naturdiet choklad till frukost, en likadan till lunch och sen vid 14-tiden blev jag hungrig igen och kunde inte låta bli att äta en av barsen jag fick idag.
Det blev Ginger caramel. Mycket god och väldigt mättande. 
Är proppmätt fortfarande!


210 kcal.
Hoppas denna kommer finnas kvar i sortimentet!
Vill äta igen!


Hämtat paket

Nu har jag varit och hämtat paketet med en massa produkter jag inte testat förut. Kommer skriva om dem här i bloggen sen allt eftersom jag äter/dricker dem. Jag fick några färdigblandade och några bars också vilket är bra. Kan ta med dem till skolan och ha som lunch. Smidigt!Nya produkter från Allévo


Vem kan man lita på?

Tänk att vågar kan visa så olika. Vägde mig hos mina föräldrar igår och deras våg visade 64,4 kg.. Imorse vägde jag mig här hemma och min våg visade 61 kg. Hmmm??!!

Nåväl, nu kör vi! Har precis tagit min första shake.
Senare idag ska jag hämta ut ett paket från Allévo på posten.Nu kör vi!!

Imorgon börjar jag. Är ni med??


Så roligt!

Det är verkligen roligt med all positiv feedback jag får från er goa läsare. Jag är dålig på att blogga just nu och det har jag lite dåligt samvete för då jag ser att det är så många som kikar in här dagligen.. Det blir mest att jag svarar på kommentarer och mail nuförtiden..

Har sagt att jag ska köra ett race (typ 1 eller 2 veckor) med LCD igen efter nyår men det har inte blivit av ännu. Självklart kommer jag skriva om det här i bloggen när jag väl sätter igång. Kanske blir det snart... Behöver ju inte direkt gå ned i vikt. Men jag kan göra det för er skull. ;) Haha. Nä, skämt å sido, ett eller två kilon kan man ju alltid göra sig av med. Det skadar inte.


Expressens löpsedel

Nog är jag med i tidningen idag alltid... Blev ganska paff när jag såg mig själv överallt i stan. Att de satte mig på löpsedeln trodde jag aldrig! Haha. Jag syns dessutom rätt tydligt på Expressens förstasida och har en egen sida i tidningen. Hoppas jag kan inspirera många till en bra och snabb viktnedgång nu.

Ett litet förtydligande: Började blogga om min viktnedgång i en annan blogg, alltså inte i den här. Den bloggen hittar ni HÄR. Där kan ni följa steg för steg och dag för dag. Att jag började med den här bloggen istället berodde på att jag tröttnat på den gamla och ville sammanställa alla fakta på något nytt ställe där jag bara skrev om vikt och viktminskningsprodukter.


Pinsamt att se sig själv över hela stan...
Roligt vinklat... "Rasat i vikt av choklad" hahaha.Förstasidan


Artikeln


Expressen

Jag tror jag är med i Expressen idag.
Är jag det? :P


Laktosintolerant?

Får ibland kommentarer från folk som inte tål mjölkprodukter men ändå vill använda sig av LCD-produkter. Nu har Naturdiet tagit fram något för er!


Hur de smakar har jag ingen aning om.


Nutrilett eatwell tomato penne

Tog den här till lunch häromdagen och hade inga höga förväntningar. Var det gott då? Nä, inget vidare.. Såsen var mjölig och ganska smaklös. Jag piffade till det lite genom att ha parmesan på men det hjälpte inte nämnvärt.
Det var ganska många kalorier i också för att vara en måltidsersättning. 285 kcal.
RSS 2.0