Expressens löpsedel

Nog är jag med i tidningen idag alltid... Blev ganska paff när jag såg mig själv överallt i stan. Att de satte mig på löpsedeln trodde jag aldrig! Haha. Jag syns dessutom rätt tydligt på Expressens förstasida och har en egen sida i tidningen. Hoppas jag kan inspirera många till en bra och snabb viktnedgång nu.

Ett litet förtydligande: Började blogga om min viktnedgång i en annan blogg, alltså inte i den här. Den bloggen hittar ni HÄR. Där kan ni följa steg för steg och dag för dag. Att jag började med den här bloggen istället berodde på att jag tröttnat på den gamla och ville sammanställa alla fakta på något nytt ställe där jag bara skrev om vikt och viktminskningsprodukter.


Pinsamt att se sig själv över hela stan...
Roligt vinklat... "Rasat i vikt av choklad" hahaha.Förstasidan


Artikeln


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Popruta

haha ja jag såg den :D visste väl att du fanns på forumet :)Du, jag tänkte fråga, om det åker om jag lånar den här bilden och visar på forumets viktminskningstråd som inspiration? Jag har bestämt att jag också ska se ut så i bikini nu :P :Dhttp://hejaelin.webblogg.se/images/2011/bikini_151221467.jpg/popruta

2012-01-16 @ 19:40:08
URL: http://kattforum.se
☠ Postat av: S

Härligt, kul! åå vill också klara detta nu!!! Taggad!!

2012-01-17 @ 11:40:15
URL: http://mittfetabrollop.blogg.se/
☠ Postat av: Anonym

Jag började med nutrilett chocolate shake igår! Magen kurrar men det är inte så hemsk..!

2012-01-17 @ 13:30:05
URL: http://bantaren.blogg.se/
☠ Postat av: l

Du är superduktig men är du inte rädd för alla tillsatta medel i bantningsprodukterna - jag tänker på sötningsmedel å så??

2012-01-17 @ 17:55:32
☠ Postat av: Emelie

Hej!

Jag har kört VLCD i 5 dagar nu och det går bra :)

Tänkte bara fråga, åt du bars också? Har läst på vissa ställen att man helst inte ska göra det =/ Men jag tycker det är jättegott och hade gärna tagit en sådan till lunch nån gång. Kan man det? Mvh

2012-01-18 @ 15:49:32
☠ Postat av: ELIN SVARAR

Svar till Emelie:

Jag åt väl en bar en gång i veckan när jag körde mitt hårda viktminskningsrace. :) Det är inte farligt.

2012-01-18 @ 20:18:19
URL: http://hejaelin.webblogg.se/
☠ Postat av: Thin For The Wim

Hej!

Såg dig i tidningen och kände igen dig då jag läst dina bloggar och fått mycket inspiration därifrån. Jag hade lustigt nog pratat om dig med en kollega bara några dagar innan, då vi båda körde igång med pulverdiet och jag tipsade henne om att läsa dina bloggar.Som jag förstår så körde du på ren pulverdiet i över 5 veckor tidiga våren 2010? Hur orkade du det?

Jag körde i 2 veckor i somras och tyckte det var nog. Nu har jag precis kört igång igen som sagt (skriver om det i min blogg) och tänkte satsa på 3 veckor. Men jag tror aldrig att jag orkar med mer än så! Jag jobbar heltid och pluggar samtidigt, orken tar lätt slut. Några tips?

2012-01-18 @ 21:42:35
URL: http://tftw.blogg.se/
☠ Postat av: N I N A - kampen mot kilona

Fasen vad roligt! :D Jag var också med i Expressen (löpet också :)) förra hösten, det känns så himla skumt och roligt på samma gång att se sig själv över hela staden (och hel landet!!) :PStort grattis till din viktnedgång, du ser fantastisk ut!

2012-01-19 @ 17:03:06
URL: http://nicaah.blogg.se/
☠ Postat av: mikaela

Härligt att du lyckats så bra! Var stolt och fortsätt vara en inspiration till andra!

2012-01-21 @ 13:14:49
URL: http://passionforhalsa.se/
☠ Postat av: Thin For The Wim

Hej igen!Tack för ditt svar :) Jag dricker mängdvis med vatten, vilket resulterar i att jag måste springa på toa hela tiden :P Men det är smällar man får ta! Svårast är när man exempelvis är på stan i flera timmar. Svårt att hitta toa och svårt att dricka ens shakes. Hur gjorde du?

Jag har inget konkret mål, det är väl att vara smal innan sommarn i så fall. Men ett delmål är att väga 66 kg när kuren är slut. Har 12 dagar kvar och väger nåt hekto över 70 kg nu. Är det möjligt att gå ner 4 kg på den tiden tror du?

Vore kul om du kunde blogga lite mer då jag tycker din blogg är jättebra! Kram

2012-01-24 @ 09:48:55
URL: http://tftw.blogg.se/

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0