Jag vann

För några veckor sedan var jag med i en bloggtävling. Och vann! Priset var en valfri kartong från Noka. Jag valde den smak jag gillar bäst. Vanilj.
 
Jag trodde att det skulle vara portionspåsar i kartongen men såg när jag öppnade den att det var en enda stor påse med ett mått till. Man ska blanda 2,5 dl lättmjölk med tre strukna mått pulver, men eftersom jag tycker att Nokas shakes är för tjocka i konsistensen testade jag att hälla i lite mindre pulver och det blev så galet mycket bättre. Både gällande smak och konsistens. Jag tog väl ca 2,5 strukna mått pulver istället för 3 st.
 
Så nu byter jag ut enstaka måltider mot en shake från Noka. Att byta ut enstaka måltider så här som jag gör nu är ett bra knep för att ha kontroll och behålla vikten efter en fast pulverdietperiod.
 

---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Josefin

Hej! jag har följt din blogg ett tag, jag undrar om modifast funkar? har du testat deras bars o pudding? :) du är grym!

2012-07-29 @ 02:59:26
URL: http://josieswarzone.blogg.se
☠ Postat av: Elin

Hej! Gud vad du inspirerar mig!! Hur många måltider bytte du ut när du höll på gå ner i vikt? Jag är i exakt samma situation som du var och jag vill ta mig ur den nu, orkar inte mer... jag väger 78 och är 170 lång. Din blogg ska jag absolut följa!! Bra jobbat av dig :)

2012-07-31 @ 22:50:31
☠ Postat av: Maria

Hej, brukar du använda mjölk till andra också? Som t.ex. modifast? Jag provar just nu nutrilett men funderat på om det går å använda nåt annat än vatten för att få godare smak..

2012-08-04 @ 19:21:47

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0