Gratis smakprov

Jag har tipsat om det tidigare, men jag kan göra det igen om det skulle vara så att någon missat. När du går in HÄR och fyller i dina uppgifter får du ett gratis smakprov av Noka hemskickat. Jag fick hem en påse med chokladsmak igår.
 
Ni som testat Noka, vad tycker ni? Jag tycker att det är som att dricka grädde typ... Fluffigt, sjukt mättande och smakar inte jättemycket. Vet inte om jag skulle stå ut med att köra en hel diet med endast shakes från Noka. Men någon gång då och då kan det vara gott. Jag har provat choklad, vanilj och jordgubb. Jag tycker att vanilj är godast av dem.
 
Pulvret ska blandas med 2,5 dl lättmjölk.
 

Bäst!

Detta är ett företag jag inte samarbetat med alls (= jag gör reklam för dem helt gratis) men jag kan inte låta bli att tipsa om det iallafall. Om ni frågar mig kommer den absolut godaste LCD-pulverideten från MODIFAST. Deras chokladshake är galet god. En portion är på 220 kcal och 4 påsar ska intas varje dag. Blandas med 2 dl vatten. Tar man mer vatten blir det inte lika gott. De finns att köpa på Apoteket.
 
En kartong (8 port) räcker i två dagar och priset per kartong brukar ligga på ca 145:-/st. Vissa apotek har dock kampanjer med "köp 2 betala 249:-" eller "köp 3 betala 349:-". Då gäller det att passa på. Jag har hittat ett apotek här i Göteborg som just nu kör med köp 3 betala 349:-.
 
De som genomgår gastric bypassoperationer får faktiskt på läkares inrådan köra med Modifast innan operation.
 
 

Jordgubbar

Läste detta på facebook:

Jordgubbar i sig innehåller inte mycket kalorier, endast runt 2 kalorier per jordgubbe. Vad som ökar kaloriintaget är ofta de tillbehör du har till, exempelvis glass, grädde eller på jordgubbstårtan. Ett mer kalorisnålt och mycket gott alternativ är att välja Kesella Vanilj till jordgubbarna. Kesella Vanilj innehåller rikligt med protein och 160 kalorier per 100 g. Ett annat alternativ är att servera jordgubbarna med vaniljyoghurt som innehåller cirka 65 kalorier per 100 g.

Själv älskar jag ju att äta jordgubbar, grädde och glass! Men kesella vanilj kanske man skulle testa...! Hur äter ni era jordgubbar? Bilden nedan tog jag i helgen då vi åt Svenska jordgubbar!


Det är galet...

Har suttit och tittat på gamla bilder på hur jag såg ut under min tjockisperiod och tiden där efter då jag tyckte att jag blivit smal igen. Smalbilderna var faktiskt inte alls särskilt smala om man jämför med hur jag ser ut nu... Direkt efter min snabba viktnedgång såg jag ju fortfarande lite rund ut eftersom min kropp inte anpassat sig och inte heller min hud. Nu har den dock hunnit tighta till sig och jag har blivit fastare och mer välformad. Jag kan tänka mig att det är olika för alla och olika beroende på hur tjock man varit men jävlar vad glad jag är över att min hud inte tagit mer stryk än vad den har! Inga bristningar (mjo några på låren som knappt syns) och inte ett dugg slapp. Träningsfreak som ser mig tror på fullaste allvar att jag är en gymtjej och det tar jag som en grym komplimang då jag inte satt min fot inne på ett gym! :D

Jag tror inte ett dugg på att man ska hålla sig helt borta från onyttigheter, då blir det bara en sorts fixering och en craving. Det är bättre att "slarva" lite då och då (typ nån gång i veckan) och äta det man vill. Bara man är medveten och har koll på vad (och vilken mängd) man stoppar i sig övriga dagar! Det är okej att "unna" sig nåt ibland, men INTE för ofta! Gör man det för ofta faller man så småningom in i de gamla onyttiga vanorna igen och går upp alla kilon. Så är det bara. Been there - done that!Nytagen bild på mig.
Skulle tippa på att jag väger 55-57 kg där.
Pendlar lite däremellan nu tror jag.

:)

Kram på er!!


RSS 2.0