Mycket socker i måltidsersättningarna

Åhh jag blir så trött!! Sådant j***a bullshit. Jag som är sockerberoende sedan flera år tillbaka har inte ätit choklad osv sedan i januari!! Måltidsersättningarna har INTE triggat min hunger eller mitt sockersug. Tvärtom!! Mina hungerskänslor och mitt sockersug har försvunnit helt och hållet. Hurra!!

Istället för att göra såna här onödiga reportage kan de väl själva köra en ren kur på tre veckor och känna efter" ;P

Måltidsersättningar ROCKAR!! :)


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Sandra

Håller helt med dig! Jag hittade din blogg för ca 2 veckor sedan och har följt dina tips, kört pulver och måltidsersättningar i 2 veckor och har gått ner. Och jag är inte ett dugg sötsuget efter att ha ätit måltidsersättningar, tvärtom. Men äter jag mat eller nåt annat sött, det däremot triggar igång hunger och socker begäret! Så jag håller mig till bars och drinkarna:) och det är ljuvligt hur bra man mår!:) så tack för din inspiration

2012-03-09 @ 08:58:57
☠ Postat av: Lisa

Hej Elin!

Har du testat Naturdiet shakesen? Inte de färdiga utan pulvret. Är dom goda? Jag ska börja på ny VLCD kur nästa vecka och funderar på att testa något annat förutom Nutrilett :p

Skit bra kämpat av dig, du ger så mycket inspiration! :D

2012-03-09 @ 12:21:32
URL: http://methirteen.blogg.se/
☠ Postat av: E

Hej Elin! Jag måste säga att jag blir inspirerad av dig, jag kör nu första dagen på en VLCD och jag vill också lyckas. Dock kör jag på cambridge (vilket du verkar ha lite emot?:P) bara för jag tycker deras shakes är överlägset godast. Det är jättebra när du lägger upp recept på det du äter, för det är ju efter den rena kuren som den riktiga utmaningn börjar tycker jag; att hålla vikten. Jättekul att du lyckats i alla fall! Jag tänker dock träna hårt med kondition under tiden så jag hoppas jag rasar mycket. Tack för en bra blogg!

2012-03-09 @ 15:43:51
☠ Postat av: Emma

Bra blogg!! Kul och intressant att läsa och följa din viktresa:)

2012-03-09 @ 20:26:39
URL: http://femtiofemkilo.blogg.se/
☠ Postat av: Thin For The Win - En blogg om VLCD

Jag blev också så himla less när jag såg det där! Orkade inte ens titta/läsa reportagen. De vet inte vad de pratar om. Efter min 5 veckor på VLCD så har jag knappt något sötsug alls, jag blir nästan lite illamående av socker och fett. När jag vill lyxa till det lite tar jag en cola zero, sen är jag nöjd.

2012-03-10 @ 10:30:56
URL: http://tftw.blogg.se/
☠ Postat av: Cassandra Bengtsson

Håller med dig till fullo! Blir så jäkla irriterad på repotage som gör en till åtlöje :s Jag brukar äta en bar/dricka en shake på luncherna på praktiken eller i skolan och jag älskar det! Det får inte igång mitt sötsug och shakerna mättar som bara den.Kram!

2012-03-12 @ 15:32:56
URL: http://tretonsmartyr.blogg.se/

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0