Skeptiker

Jag fortsätter gå ned i vikt nu när jag börjat med mat igen efter min 4-veckors kur med LCD. 54,5 kg visade vågen idag.

Det är roligt vad attityden hos människor förändras. När jag började med min viktresa, när jag var tjock (ja, jag var tjock!! Det är inte förbjudet att använda det ordet), skrev folk "Du kommer gå upp alla kilon igen, plus lite till sen när du slutar med pulvret" och "Du kommer få en ätstörning!". Men nu, 2 år senare är jag fortfarande smal och kritikerna har tystnat (förutom de som inte vet min historia och fortsätter med sina negativa påhopp). Vad kan jag säga annat än att jag är nöjd. Jäkligt nöjd.

Jag är ett levande exempel på att VLCD/LCD funkar som en bra och effektiv kickstart och att man sedan fortsätter gå ned i vikt/behåller sin vikt om man ändrar sin livsstil efteråt och börjar leva sunt. Då och då kan man unna sig gottis utan att vikten påverkas. Förra veckan åt jag exempelvis en semla. Mums! ;)

Jag har varit inne på allt för många viktbloggar där tjejen kämpat ett tag med sin vikt och sedan gett upp totalt och fortsätter "vräka i sig" godis, bakverk, chips, pommes frites, snabbmat och annat onyttigt. Klart som fan man går upp i vikt igen då. Det säger ju sig självt. Man kan inte bara hålla på ett litet tag, det handlar om att ändra hela sitt liv.

Det enda negativa med mig är att jag inte tränar. Det är jag fullt medveten om. Jag har dock börjat motionera mer och mer nu när det börjar bli fint väder. Jag går till och från Universitetet istället för att ta bussen ibland och visst, det är faktiskt en sorts träning. Jag går i rask takt och känner hur pulsen ökar. Nu jäklar ska jag bättra på kondisen! ;) Pepp!


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Helen Holmberg

Så glad att det fungerar bra för dig och skepptiker finns överallt =/ Jag får inte röra lcd/vlcd produkter för min familj just nu, det tror att jag svimmat pga dem.. Suck. Tröttsamt, tycker det är så skönt ha snabba lätta ersättningar för jag är inte heller någon motionsfreak. Även om man verkligen borde.. ;-) Kul hamna på löpet, grattis!

2012-03-05 @ 10:52:29
URL: http://www.helenholmberg.se
☠ Postat av: mikael

Härligt att läsa! Glad för din skullHoppas din helg har varit riktigt bra!

2012-03-05 @ 11:32:50
URL: http://montanis.blogspot.com
☠ Postat av: Tove

Jag har precis lästom din viktresa och jag inspireras så av dej att jag nu vill försöka mig på detta själv. Jag har ca 20 kg att gå ner och min plan är att variera olika ersättningar med vanlig mat. Sitter just nu på jobbet och dricker min lunch, Nutrilett Hunger Control Rich Chocolate! Ha det så bra Elin!

2012-03-05 @ 11:53:38
☠ Postat av: Elin svarar

Hej Tove!

Alltid lika roligt när man kan inspirera! Det låter som en bra plan tycker jag! Stort lycka till och hör gärna av dig om du behöver pepp eller tips!

Mvh Elin

2012-03-05 @ 12:01:47
URL: http://hejaelin.webblogg.se/
☠ Postat av: Natalie

Du ska vara väldigt stolt över dina fina resultat. jag har följt din blogg sedan nyår och varit inne i princip varje dag. Du peppar mig till att äntligen ta tag i "tjockisen".. Heja Elin!

2012-03-05 @ 18:46:19
URL: http://nataliemikaela.blogg.se/
☠ Postat av: Estelle

Jag tror att för att hålla nya vikten sen måste man som du säget göra hela omläggningen med kosten äter man som vanligt går man upp igen.

Håller på dig

2012-03-06 @ 06:07:05
URL: http://doitestelle.wordpress.com

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0