Slanka

Ni minns väl att jag talade så gott om Slanka tidigare? Nu har jag införskaffat en helt lager med en massa gott! Eftersom jag befann mig i Kungsbacka tittade jag in hos Lena på Hälsa & Viktforum. Hon är en viktcoach och av henne kan man få stöd och tips helt kostnadsfritt hur man på bästa sätt går ned i vikt med slanka och vad man ska göra sedan för att lyckas hålla vikten. Antingen går man dit eller så pratar man via mail eller telefon.

Om man inte har möjlighet att ta sig till en fysisk butik kan man handla i webshopen. Klicka HÄR för att komma dit. Jag tycker det är kanon att man inte behöver köpa ett helt paket. Man kan köpa påsarna/barsen styckvis.

Chokladshakesmaken är min absoluta favorit men nu har jag skaffat lite nya smaker att testa. Kommer skriva vad jag tyckte om dem här i bloggen allt eftersom jag testar dem. Såklart! :)

Slankas produkter är fria från aspartam, gluten och sojamjöl.


7 st påsar choklad, 7 st påsar mintchoklad, 6 påsar  jordgubb, 6 påsar vanilj, 1 påse apelsin, 3 st måltidsbar choklad/toffee och 3 st måltidsbar choklad/mint.


---- Kommentarer ----

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0