Vårpromenad

Jag var i stan och gick hem istället för att ta bussen. Satte på runkeeper för skojs skull för jag ville se vad den visade när man gick i "strosarfart". Har fortfarande ont på framsidan av smalbenen så jag ville ta det lungt idag. Fick inte ens upp flåset. Så långsamt gick jag. Ändå skiljer sig inte resultatet nämnvärt från mina andra motionsrundor trots att jag gick mycket snabbare då.Känns inte så pålitligt..


---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Madde

Vilken oerhört bra blogg du har! :) Har precis börjat käka allevos kickstartprodukter en vecka för att få se lite resultat :)Min graviditet gav mig en hel del extrakilon även efter och min son är nu 3 månader, så nu är det dags att gå ner :) Din blogg kommer verkligen att motivera mig! :)

2012-03-19 @ 18:34:01
URL: http://www.facebook.com/Maddis88
☠ Postat av: Amelia

Hej! Har precis hittat hit, tack för en bra blogg! Jag har själv tänkt att gå ner ca 8 kg med hjälp av en pulverdiet, men är helt snurrig efter x antal timmars googlande på olika forum och bloggar ang vilken jag ska välja. Du verkar ha väldigt stor erfarenhet av många olika dieter och märken, vilken skulle du rekommendera? De jag väljer mellan är Modifast, Cambridge och Slanka. Skulle du inte kunna göra en liten jämförelse mellan dem?Jag tycker Runkeeper är asbra även om den inte är 100% pålitlig, man blir ju peppad iallafall! Och kul att få svart på vitt att man faktiskt har varit ute och rört på sig!Ha det bra och fortsatt lycka till i viktminskningen! Kramar

2012-03-19 @ 23:50:13
☠ Postat av: Elin svarar

Hej Amelia!

Det beror ju helt vad du är ute efter.. Modifast choklad är den absolut godaste om du frågar mig.. Men Slanka är bra på så vis att du får en viktcoach som kan hjälpa dig, peppa dig och ge dig tips. Deras produkter är också väldigt goda. Cambridge vet jag ingenting om direkt. Jag tror inte de är så fantastiska faktiskt. Många av deras coacher har gått över till Slanka.

2012-03-20 @ 10:50:19
URL: http://hejaelin.webblogg.se/
☠ Postat av: mikael

Vilken karaktär du har att vara utan godis i 2 månader. Har suget helt försvunnit nu?Vad händer i helgen? Kram

2012-03-28 @ 13:35:56
URL: http://montanis.blogspot.com

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0