Efter första dagen

Igår var jag och köpte VLCD-produkter. Den jag valde är inte god men den är billig. Vågen visar 56 kg idag! Minus ett kilo sen igår. Det är ju lagom peppande. ;) Får se om jag klarar att köra en vecka...

Jag får frågor om hur man ska "stå ut" när man kör en pulverdiet.. Vad man ska göra för att inte avbryta sin kur. Mina tips är att se till att inte ha någon mat hemma... Köpa några "lyxiga" vld/lcd-produkter och ha något i väskan jämt så man kan ta en färdigblandad shake exempelvis när man känner hungern/suget. Det är bra mycket bättre att ta en extra påse/en extra bar/en extra shake/en extra soppa en dag än att "fuska" med mat.

Känner du ändå att du vill fuska eller fuskar du är mitt tips att avbryta kuren och köra igen när du känner dig mer motiverad..

Ett annat tips till att peppa dig själv är att sätta ut ett mål.. Typ en händelse du känner att du vill vara fin till... När jag körde min första kur (när jag led av övervikt) hade jag som mål att vara smal till resan till Las Vegas tre månader senare. Det fungerade..

När jag kör kurer ser jag till att tacka nej till de kalas/fester/osv jag är bjuden till. För att slippa bli läskad/ifrågasatt.

En fråga jag fått är om det är vanligt att vikten står stilla ett par dagar när man kör ren kur och YES det är heeelt normalt och det råkar alla ut för. Det är bara till att fortsätta så ska du se att du kommer se skillnad senare.


Har också blivit tillfrågad om att lägga upp nyttiga recept här i bloggen. Jag är inget fan av matlagning tyvärr så jag tar alltid den enkla vägen. Typ laxfilé, kycklingfilé och grönsaker till det. Man kan hitta på lite... När jag börjar med maten igen ska jag försöka lägga upp lite mer recept! Lovar!

---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Maya

hehe jag önskar jag var en hejjare i köket,eller iallfall tyckte det var roligt:)Idag är jag inne på dag två med min slanka maxi kur,ska köra två veckor men faaan va jag tänker på mat hela tiden,usch det e jobbigt men kommer aldrig avbruta kuren,detta ska jag klara,precis som du gjorde:)

2012-05-16 @ 11:14:36
☠ Postat av: Alexandra

Men åh vad bra det här gått för dig, hejja hejja, jag går själv på LCHF och jag är aldrig hungrig, lycklig för det!

2012-05-16 @ 11:37:23
URL: http://dietandthecity.wordpress.com/
☠ Postat av: Sofia

Duktig du är! Jag har precis börjat nu med pulver/shake diet, men man ska ju äta 5 om dagen står det. Inte alltid jag får i mig 5 st, går man ner mindre då tror du? Hur gör du?

2012-05-16 @ 15:24:03
☠ Postat av: JennyAnoschkin

Tänk på att man vänjer sig med smaken efter några gånger, det är aldrig gott första gången :)

2012-05-18 @ 09:37:23
URL: http://anoschkin.se
☠ Postat av: Thin For The Win - En blogg om VLCD

Det ska jag! Just nu är det bara du som kör av bloggarna jag läser. Hur går det för dig förresten?

2012-05-19 @ 08:50:39
URL: http://tftw.blogg.se/
☠ Postat av: Amanda

Håller du fortfarande på med kuren? Jag började lite smått förra veckan men idag och 2 veckor framåt hade jag tänkt mig att jag skulle köra VLCD och det går så mycket lättare när man läser om andra som har gjort det! Man blir så peppad av det!Jag är inte överviktig och äter väldigt hälsosamt men jag behöver en kickstart så att jag blir av med mina kilon som jag lagt på mig under detta (5kg)

Nu är jag 170 cm och väger runt 64-65 tror jag. Blir nöjd vig 60 men skulle gärna väga 56-58 typ.

Hoppas att det går bra för dig nu! :)

2012-05-21 @ 19:27:13
☠ Postat av: emma-isabella

Wow.. här går de neråt minsann. Grattis! =)

2012-05-24 @ 16:30:04
URL: http://emmaisabellavictoria.se

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0