Härlig semester

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Har inte så mycket att berätta. Jag kämpar inte alls med min vikt, den håller sig där den ska vara. Allt handlar ju bara om att stoppa i sig en lagom mängd kcal varje dag för att inte gå upp i vikt och min kropp verkar ha hittat den balansen. Jag var på solsemester en vecka och det har bara gått några dagar sedan jag kom hem men de kilona jag lade på mig under den veckan då jag lyxade med efterrätter och drinkar har i stort sett försvunnit utan någon större ansträngning.

Min frukost just nu består mestadels av en måltidsersättning (jag har alltid haft svårt att äta på morgonen och därför passar detta mig utmärkt) och detsamma gäller lunchen de dagar då jag är i skolan. Till middag äter jag något med lax eller kyckling oftast och tar andra alternativ än pasta, potatis, och liknande. Försöker alltså skippa kolhydraterna så gott det går. Till gottis om kvällarna blir det turkisk yoghurt och risentamüsli.

Vad vill ni att jag bloggar om???? Vad vill ni ha för tips??---- Kommentarer ----
☠ Postat av: Cecilia

Hej! Jätte inspirerande blogg :-)

Jag undrar, du som har gått på vlcd i omgångar vad jag förstår!? Är det normalt att man står stilla i vikt under ett tag? Jag är 174 cm lång vägde vid start 77, började med vlcd för 12 dagar sedan, den första vecka gick jag ned 4 kg, men nu står vägen stilla. Är det normalt? Jag har bytt ut alla måltider med nutrillet och har inte fuskat en enda gång. Jätte tråkigt!

Ha det bra :-)

2012-05-11 @ 22:26:43
☠ Postat av: Maya

Hur förberedde du dig inför din pulver diet...jag ska ju som sagt börja på Tisdag och redan nu så kommer det saker som kompisar som vill komma på fika,bjudna på födelsdags fest...fan vill ju fixa detta,stannade du hemma mkt när du drack tex slanka eller hur gjorde du?!får väl gå i ide eller ngt=)

2012-05-11 @ 22:36:20
☠ Postat av: Thin For The Win - En blogg om VLCD

Hej! Kul att det går bra för dig att hålla vikten :) Det är ju där det stora jobbet ligger nästan! Hur mycket väger du nu förresten?

Själv har jag kört igång en sista vända med en kur LCD innan sommarn. Allevos HP Choklad är sååå god!! Tackar återigen för tipset.

2012-05-12 @ 05:21:34
URL: http://tftw.blogg.se/
☠ Postat av: Annie

Hej!Jag följt din blogg ett tag och tycker den är jätteinspirerande! JAg har precis startat min egen blogg genom blogg.se, samma som du. JAg undrar hur man gör menyn du har till höger där du har bockat av de kilon du har gått ner?

2012-05-14 @ 15:45:46
URL: http://viktvaktarannie.blogg.se/

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0