Instagrambild

Magen. Bild tagen idag.

 

Och ja, jag spänner magen... ;P

 

HAHA! Kolla och jämför med hur jag såg ut innan! På bilden nedan spänner jag också magen! EN VISS SKILLNAD!

 

 

Dagens sanning!

 

Efter dag 2

Idag, när jag är inne på dag tre visar vågen ytterligare - 0,5 kg. Dvs en viktnedgång på totalt 1 kg sedan jag började i söndags. 58,5 kg är nu vikten.
 
Kul att se att alla mina läsare fortfarande är kvar trots min bloggpaus på flera månader! ♥
 
 

Low calorie bar

Lite roligt att jag precis fick en fråga om jag äter bars ibland när jag kör vlcd/lcd. Svaret är ja! Jag åt den här precis. Köpte den för att jag inte testat den förut.. Den var okej men inte jättegod. Föredrar barsen från Slanka, Modifast och Allevo framför Naturdiets bars.

Jag tar bars och färdigblandade drycker ibland för att variera mig lite. Visst, de innehåller mer socker och kalorier men det gör inget när man tar dem så sällan. Jag går ner i vikt ändå! Jag har hört att sötsuget stimuleras när man äter bars och färdigblandade drycker, alltså att suget sätter in och det är lättare att "fuska" men det är inget jag märkt av... För mig funkar alla såna här bantingsprodukter (VLCD/LCD) som en avvänjning. Normalt när jag kör med vanlig mat har jag ett enormt sötsug och kan lätt äta choklad och dricka läsk varje dag... Men när jag "bantar" försvinner detta sug och det blir som ett "rehab" för mig.

 


Efter första dagen..

Nu är jag inne på dag två och vågen visar -0,5 kg. :) Det är bara vätska, jag vet, men det känns ändå peppande att fortsätta när man ser snabba resultat på vågen! ;) Kvällen igår var mycket jobbig. Jag var väldigt nära att plocka fram varmkorv och bröd ur frysen men lyckades stå emot. Jag drack två Naturdiet och två Modifast igår och ca en liter vatten. På tok för lite vatten jag vet, är dålig på att dricka det men ska skärpa mig för min egen skull för att undvika huvudvärk och yrsel de kommande dagarna innan ketos.
 
Det är väldigt viktigt att dricka rikligt med vatten! Dock inte FÖR mycket.. Det kan vara skadligt..
 
 

Tillbakablick

Sitter och kollar igenom min blogg.. Och fastnade såklart på inlägget där jag la upp mina tjockisbilder. Det är inte klokt hur jag såg ut.. Att jag lät det gå så långt... Jag mådde så himla dåligt både fysiskt och psykiskt men blundade för min viktuppgång.. Jag ville inte se det.. Jag orkade inte ta tag i det. Nu i efterhand är jag sjukt glad att jag tillslut orkade och att jag insåg att det inte var hälsosamt att se ut sådär. Jag hade ont i magen, fick skavsår mellan låren när jag gick och orkade inte gå upp för en trappa..
 
Det är bra att jag la upp bilderna här i bloggen för nu kan jag titta på dem och peppa mig själv att aldrig låta det bli så igen. Nu är jag medveten och uppmärksam på när det börjar gå åt fel håll med vikten så jag hinner hindra det i tid. :)
 
En bild från i fredags. Årets första dopp för mig! Ca 17-18 grader.
 

Fixa strandkroppen!

Idag börjar jag med VLCD och LCD och kör med endast det en till två veckor beroende på hur bra det känns. Vägde mig precis och vågen visar 59,5 kg.
 
Någon mer som kör kickstart nu? Jag tänkte börja med Naturdiet choklad som man blandar med vatten trots att jag inte tycker om den... Kör med den mestadels eftersom den är så billig. Då och då tänker jag "lyxa" till det med Modifast choklad som innehåller ca dubbelt så många kcal som den från naturdiet. När jag är på språng, dvs inte har tid att blanda med vatten kör jag med färdigblandade shakes från naturdiet, de är goda.
 
Nu kör vi!!
 
 
 
 

RSS 2.0