Förkylning och Fitnessfestival

Tanken var ju god.. Jag har inte kunnat träna sedan i fredags. Blev vrålförkyld i lördagskväll och har varit hemma däckad sedan dess. Snopet!! Jag som skulle köra som ett djur direkt från start...!
 
Well, inget att göra något åt...
 
Ska på fitnessfestivalen i helgen i alla fall och hoppas på massor av inspiration!
 
 
Jag fick den här från min träningskompis som är trött på att jag är sjuk :)
 
 

Skaffat gymkort!

Tro det eller ej men nu har den här latmasken skaffat gymkort! Jag har aldrig tränat i hela mitt liv om man inte räknar de 5 åren jag red när jag var liten.
 
Idag var iallafall premiären på gymmet! Tur man har en tjejkompis som kan visa hur man gör! Vi körde uppvärmning 15 min på löpbandet (jag gick bara) sen körde vi en massa ben och rumpövningar på maskinerna. Var där drygt en timme. Körde ca 8x3 reps på varje övning. Vissa muskelgrupper var sjukt svaga.. Hade 20 kg motstånd på dem och ca 50 kg på andra... Jag körde lugnt för att inte slita ut mig totalt sådär första gången. Idag var mest fokus på att testa maskinerna och se hur det funkade.
 
Nu ska jag bli fit!!
 
Såhär ser kroppen ut nu. Smal men 100% otränad. (167 cm, 60 kg)


Nu kör vi!!!!!
 
 
Jäklar vad jag kommer ha träningsvärk imorgon. :)
 

Modifast gröna ärter och zuccini

Nu är soppan testad! Den var god. Gillar ni potatis&purjolökssoppan gillar ni nog denna också.
 
Själv föredrar jag dock dryckerna (choklad och vanilj) och puddingarna (choklad och vanilj) framför de varma sopporna.
  

Nya smaker från Modifast!

Jag såg på modifasts sida på facebook häromveckan att de släppt två nya produkter. Jordgubbsmousse och en soppa med smak av gröna ärter och zuccini. Då jag var snabb med att skicka in mina uppgifter fick jag ett smakprov av varje och idag har jag testat jordgubbsmoussen. Den ska blandas med 2 dl vatten, hällas upp i en skål och stå i kylskåpet i 3 minuter så den blir fast. Den smakade helt okej.. Men jag föredrar och väljer hellre choklad och vaniljpudding från modifast om man ska ha något med den konsistensen.
 
Imorgon ska jag testa soppan!
 
 
 

RSS 2.0