Beach 2014

Jag skaffade ju gymkort i november förra året men motivationen som till en början var så hög minskade och jag slappade till mig. Gick väl till gymmet en gång varannan vecka ett tag.
 
Nu har jag dock insett att jag måste ta tag i det här med träningen. Det som är så grymt bra med fitness24seven är dels att det är billigt för oss studenter (169:- i månaden) och dels att det finns ett tjejgym på alla deras anläggningar. Vill man inte/vågar man inte vara bland killarna så är det perfekt! Jag är inne på tjejdelen mestadels.
 
Jag har kört stenhårt (varje dag) nu i en vecka och inser att jag måste ta mig dit och göra något varje dag för att inte tappa motivationen. Vissa dagar kör jag stenhårt på crosstrainern, andra dagar fokuserar jag mer på maskinerna. Jag har redan börjat se och känna skillnad. Min kondition har förbättrats otroligt mycket och det känns faktiskt som att "ridbyxlåren" börjar försvinna... Har främst fokuserat på att bränna fett samt köra lår... Nu är det dags att jag lär mig träna rumpa och överkropp också.
 
Följ gärna min instagram där jag lägger upp bilder som förhoppningsvis ska peppa andra.... Missdoe heter jag där.
 
 

---- Kommentarer ----

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0