Fortfarande peppad!

Nu har jag tränat varje dag i tre veckor (har haft 3 vilodagar då jag inte gått till gymmet). Det som har hänt sedan mitt förra blogginlägg som jag skrev för två veckor sedan är att jag har slutat att bara vara inne på tjejgymmet. Jag "vågar" vara ute i den stora gymdelen nu där det är blandat tjejer och killar. Jag kör fortfarande crosstrainer varje dag och tiden på den kan variera mellan 30 minuter till en timma (körde en timma för första gången idag).
 
Jag har börjat med ett fettförbrännande preparat. Som ni hittar HÄR. Man får en otrolig energiboost när man tar dem och kan träna lite extra hårt. Nackdelen med kapslarna är att de första dagarna man tar dem mår man sjukt illa. Jag har tagit dem i ca 3-4 dagar nu och det är först idag som jag inte mår illa. De ska även vara aptithämmande men det har jag inte känt av. Jag är fortfarande lika hungrig. Hehe.
 
Jag kör benpress. 70 kg. Tio repetitioner tre gånger. I förrgår testade jag 80 kg och det gick bra. Men det gjorde det inte idag... Kan kanske bero på att jag tog ut mig rejält på crosstrainern.
 
Det tar inte längre emot att gå till gymmet utan börjar faktiskt bli en vana. Det är till och med så att jag längtar dit när jag inte är där! Helt sjukt! Det trodde jag aldrig! Jag som alltid varit så lat. Hatat att anstränga mig. Alltid velat ta genvägar.
 
Jag går och tränar allt som oftast på morgonen. Då är det inte mycket folk där. Jag inser såklart att jag inte kommer att hinna fixa strandkroppen för 2014 utan satsar istället på beach 2015 och för resten av livet! Det ska bli spännande att se resultat. Om man kommer se någon skillnad på min kropp efter ett tag.
 
Idag körde jag crosstrainern en timma som sagt. Hade som mest motståndet på 17 (20 är max). Lyckades bränna ganska så exakt 1000 kcal.
 
Avslutade som vanligt inne i omklädningsrummet med att ta en shake 100% whey (protein). Den finns att köpa HÄR.
 
 
Jag väger ca 59,5- 60 kg. Är 167 cm lång. Fokuserar inte så mycket på vikten längre utan på att få en fast och fin kropp. Muskler väger mer än fett.
 
80 kg i benpressen häromdagen
 
Kapslarna jag tar varje morgon en halvtimma innan frukost
 
Dagens crosstrainer
 
Det jag fokuserar mest på är att bränna fettet så att ridbyxlåren ska bli mindre/fastare och att celluliterna bak på låren ska bli färre... Vill även få en lite putigare rumpa ;) Sen ska axlar/rygg samt armar/bröst och mage tränas upp också. Såklart.
 
 
 

---- Kommentarer ----

☠ KOMMENTERA GÄRNA! ☠


Innan du kommenterar, tänk på följande:
-Inga elaka kommentarer. Mobbning är INTE okej!
-Ingen reklam/spam.
-Svarar på anonyma kommentarer i fältet. Ni som har blogg får svar i er blogg.


Vill du komma i kontakt med mig via mail? elingustafson1@hotmail.com

Gillar du inte bloggen? Läs den inte!

Namn:
Kom ihåg

Mail: (publiceras ej)


Hemsida/Blogg:


Kommentar:


Trackback
RSS 2.0